Kremeringsmuligheder

Hvad gør jeg når min hund, kat eller kæledyr dør? 
Som en familie der selv har kæledyr, forstår vi at disse er en del af familien og skal behandles med omsorg og respekt også efter at døden er indtruffen. 
Vi udfører kremering af mindre husdyr, så som hunde, katte, kaniner, stuefugle, hamstre og lignende.

Hunden, katten og andre kæledyr er meget værdsatte medlemmer af familien og det er derfor en stor sorg når et højt elsket kæledyr dør. At få sagt farvel på en god måde er vigtigt for mange.

Oven i tabet af en ven, skal der også tages beslutninger omkring hvad der skal ske efter at døden er indtruffet. Som en værdig afslutning på et godt dyreliv er kremering en mulighed. Vælger man at få asken udleveret, kan urnen med denne nedsættes på et, for familien godt sted. Man kan også vælge at strø asken ud i et område der er forbundet med gode minder om dyret. Hvad enten dyret er død i hjemmet eller hos dyrlægen, kan vi forestå hvad der videre skal ske.

Vi samarbejder med flere dyrlæger i Midt–, Vest- og Sønder Jylland. Skal en dyrlæge aflive kæledyret, kan man vælge at lade dyret blive hos dyrlægen efter aflivningen. Vi vil så senere afhente dyret for kremering. Det er også muligt selv at aflevere sit afdøde kæledyr hos os.

Det er muligt at vælge mellem tre forskellige former for kremering.

Enkelt kremering med urne:
Her bliver dyret kremeret for sig selv og asken bliver efterfølgende udleveret i en urne.

 

Enkelt kremering uden urne:
Her bliver dyret kremeret for sig selv og asken bliver efterfølgende udleveret i en plastpose.

Fælles kremering:
Her bliver flere dyr kremeret sammen og vi sørger efterfølgende for bortskaffelsen af asken.

 

Gennem hele forløbet vil dyrene blive behandlet med omhu og respekt.​

Top